skip to Main Content
Talpmasszázs és spa Pécs

Ha sokat vagy talpon és relaxálni szeretnél akkor a talpmasszázs és annak számos jótékony hatása az amire szükséged van, hogy új erőre kapj! A reflexológia nem egy új keletű tudomány még is amennyire  nagy múltra tekint vissza, annyira alkalmas modern rohanó életmódból fakadó problémák kezelésére.

Talpmasszázs pozitív hatásai:

 • A teljes szervezet működésére harmonizáló hatású, valamint energizál, mert a testben áramló energiákat is egyensúlyba hozza.
 • Ellazít, oldja a testi és lelki feszültséget egyaránt és serkenti a nyirokkeringést és a vérkeringést, ezáltal a sejtanyagcsere felgyorsul és fokozódik a szervezet méregtelenítésé.
 • Erősíti az immunrendszert, fájdalom csillapító hatású és szabályozza a hormontermelő mirigyek működését
 • javíthatjuk a vérkeringésünket, melynek segítségével csökkenthetjük a veseproblémák, a magas vérnyomás vagy éppen a visszerek kialakulásának kockázatát.
 • segíthet az ellazulásban, stresszoldásban:hatására sokkal jobb, pihentetőbb lesz az alvásunk. Különösen azoknak érdemes ezt kipróbálni, akik nehezen tudnak lazítani, vagy állandóan a napközbeni problémáik foglalkoztatják őket
 • erősiti az immunrendszert és elősegíti a salakanyagok kiválasztását
 • szabályozza az enzim- és hormonháztartást
 • csökkenthetjük a hát- és lábfájást is: azok a reflexológiai pontok, melyek ezen a területen találhatóak, a krónikus hátfájást is képesek csökkenteni. Természetesen, a talp és a láb masszírozásával a lábaink fájdalmát is enyhíthetjük, emellett pedig az enyhe mértékű duzzanat ellen is hatásos lehet a masszázs (többek között a már említett vérkeringést fokozó hatásai miatt).

Mely esetekben kerülje a talpmasszázst többek között:

 • sebek, ficam, lábtörés esetén
 • terhesség esetén vagy menstruáció első napján
 • csontlágyulás, csontvelőgyulladás esetén.
reflex-zonak
Talpmasszázs és spa Pécs

A SPA kezelés szlogenje
TEREMTSD MEG A TEST ÉS LÉLEK HARMÓNIÁJÁT ÉS ÉLVEZD  A SPA CSODÁLATOS ÉLMÉNYÉT!!

A SPA kezelések nagyon különböznek a hagyományos kéz és láb, arc  vagy test masszírozásától.

Míg a hagyományos masszírozásoknál a masszírozó arra az egy testre összpontosít, addig a SPA kezelésnél igyekszünk minél több testrészre hatást gyakorolni. A SPA kezeléshez olyan természetes anyagból készült kozmetikumokat ajánlott használni melyek illatukkal szó szerint elvarázsolják a vendégeket, így biztosítják számára a tökéletes kikapcsolódás lehetőségét.

A SPA kozmetikumok másik nagy előnye  az eddig használt masszírozó készítményekkel szemben az összetevők.

Az összetételüknél nagy szerepe van a víznek, hiszen ma már tudjuk, hogy minden bőr  típusnak szükségé van a hidratálásra ahhoz, hogy megőrizze fiatalságát, rugalmasságát.

Azt is tudjuk ma már, hogy a masszázs akkor lesz igazan eredményes, ha a kezelés  alatt a bőr típusának megfelelő vitaminokkal ellátott, masszírozó krémmel vagy olajjal kezeljük.

Back To Top